MENÜ
 • Lelőtte orvosait, mert rossz hírt kapott

  A kis német faluban akcióthrillerbe illő jelenet játszódott le

  A 4600 lelkes Weilerbach-ban igencsak bepöccent egy idős úr.  A 78 éves Adolf H. előzetes időpont nélkül sétált be a praxisba, de az asszisztens készségesen reagált a kérésre, és türelmet kért tőle. A férfi még kifizette a vizitdíjat, végigvárta a sorát, majd egyszer csak minden előzetes figyelmeztetés nélkül lelőtte a kezelőorvos belgyógyászt, Alexander M.-t és a társát, Peter M.-et.

  Ezek után sem állt le a mészárlással,  az ámokfutó ezek után a nővért vette célba, akinek hatalmas szerencséje volt, csak felületesen sérült meg. A nyugdíjas lövöldözőt végül a magánpraxis harmadik orvosa teperte le, ő csavarta ki a kezéből a fegyvert. Adolf H. elmenekült a helyszínről, a saját házában próbált megbújni, és az ablakból a kiérkező rendőrökre is rálőtt. Egy egyenruhást a nyakán sebesített meg. A férfit végül a kommandósok segítségével próbálták elkapni, de mire a speciális egység behatolt a házba, Adolf H. egy fejlövéssel önmagával is végzett.

  A faluban döbbenet uralkodik azóta is, bár mint ahogy lenni szokott ilyenkor, sorra derülnek ki történetek az ámokfutó betegről. “Egy magányos öregember volt, aki összeveszett mindenkivel, a családjával, a szomszédaival” –nyilatkozta egy szomszéd, egy másik pedig tudni vélte, hogy a nyugdíjas férfi attól kattant be, hogy megtudta, nagyon beteg.

  “A rendelő egyik munkatársa azt mesélte, hogy a férfival egy súlyos betegségről, ha minden igaz, rákról szóló diagnózist közöltek, amely teljesen kiborította. Persze ez még nem jelenti azt, hogy lövöldözni kell, nem is értjük, miért volt nála fegyver” – mondta egy másik szomszéd.

  Forrás: Bild

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon