MENÜ
 • Lelki terror áldozata lett Jennifer Lopez

  Az énekesnő őszintén vallott válásáról

  Az American Idol zsűritagja, Jennifer Lopez az év első felében jelentette be, hogy még idén piacra dobja első memoárját, november 4-én pedig végre mindenki számára elérhető lesz.

  lopez

  A People magazin legújabb számában olvasható egy kis ízelítő a sokak által várt önéletrajzi könyvből, amiben arra is fény derül, milyen problémákkal kellett megküzdenie előző kapcsolata alatt a gyönyörű énekesnőnek: “Sosem volt monoklim vagy felrepedt szám, de mentálisan, érzelmileg és verbálisan is bántalmazva voltam. Tudom, hogy milyen érzés, amikor elnyomva érzed magad azáltal, ahogy a szerelmed viselkedik veled.

  Marc Anthony-vel 2004-ben kötötték össze életüket, ám Jennifer hét év házasság után, egy fotósorozat készítése közben kapott pánikroham hatására eldöntötte, hogy beadja a válókeresetet: “Kisminkeltek, és miután leültem, úgy éreztem, mintha a szívem ki akarna ugrani a mellkasomból, és nem kaptam levegőt… A félelem felemésztett. Felnéztem Bennyre – a menedzseremre, – majd  anyára és azt mondtam, ‘Nem tudok többé együtt lenni vele’, majd sírásban törtem ki” – írta JLo.

  Forrás: ET Online

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő