MENÜ
 • Lejárt a vékony lányok ideje: a nagy popsi menőbb

  Korábban a nők többsége a plusz kilóival küzdött, most azonban a párnás popó a divat, legalábbis egy brit felmérés szerint...

  Itt az új divathullám! Már nem érdemes zsírleszívásért fizetni, legalábbis nem fenékre. Pont a fordítottjára pályáznak ugyanis a mai lányok, plusz zsírért fordulnak plasztikai sebészekhez (persze erre nem mindenkinek van szüksége, mint arról már beszámoltunk korábban).

  A Daily Mail információi szerint a brit nők imádják Kim Kardashian és Jennifer Lopez énekesnő kerek idomait, ezért, más testrészről leszívott zsírsejtjeiket átfecskendeztetik fenekükre.

  Michael Cadier plasztikai sebész szerint körülbelül 70 éve ismert az eljárás – azaz, hogy a saját zsírpárnákat használják a szilikon helyett feltöltésre – , de mostanra tökéletesítették a technológiát, mely az egész testen alkalmazható.

  “Először őrültségnek tartottam, hogy a bal bordám alól leszívott zsírt ültessék az arcomba. Aztán arra gondoltam, jobb, mintha egy idegen anyagot fecskendeznénk be” – mesélte a 66 éves Paula Andrews, aki nagyon meg van elégedve az eredménnyel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon