MENÜ
 • Lehetetlen küldetés? Szex az űrben!

  Az emberiség folyamatosan próbálja feszegetni határait, minden területen egyre távolabb és távolabb kíván jutni. Biztosan jó ötlet ilyen kísérleteket is folytatni?

  Az egyes expedíciók akár hónapokat, de még többször éveket vehetnek igénybe, így még változatosabb időtöltést próbálnak kitalálni az űrhajósok számára. Ahogy egyre messzebb kívánnak jutni, így a legénység létfenntartásáról is szükséges gondoskodni. Az új program nem csak az időtöltést segítené elő, hanem hosszabb utak alkalmával a sikert is biztosítaná, akár egy nemzedékeken keresztül tartó út során is.ű

  Azonban a terveknek egy lényeges akadálya van, az elméletek még nem sikerült a gyakorlatban igazolni. A kutatók nagy része nincs egy véleményen, sokuk szerint nem biztonságos, viszont van aki szerint nem okozna gondot a fogantatás. A tervek szerint legkorábban 2018-ban lehetséges, hogy egy pár kijusson az űrbe.

  A hajtóművek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően. ráadásul nem is feltétlenül szükséges nemzedékeken át tartó utazásokat tervezni, ugyanis elképzelhető a környező bolygók elérése akár napokon belül. Természetesen mindezek csak tervek és feltételezések, a valóságban egyelőre távol áll tőlük.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon