MENÜ
 • “Lehetetlen, hogy ne legyen valakinek kedvence”

  Exkluzív interjú Falusi Mariannal múltjáról és megasztáros jelenéről!

  Falusi Mariann élete évtizedek óta a zenéhez kötődik. Már 1983-ban feltűnt egy tehetségkutató műsorban, az akkori Ki mit tud?-ban és azóta ott is maradt a köztudatban. Lang Györgyivel hosszú évek óta a Pa-Dö-Dő nevű formációban énekelnek, most pedig ő az, aki mások énektudásáról véleményt alkot a Megasztár hatodik szériájának zsűritagjaként.

  Az, hogy ismét egyedüli nőként ül a zsűriben, saját bevallása szerint egyáltalán nem zavarja, hiszen a Megasztárban mindig is ez volt a hagyomány, gondoljunk csak a tehetségkutató műsor lassan tíz éves múltjában Somára, vagy Eszenyi Enikőre. Nagy öröm számára ebben a társaságban dolgozni és különösen jónak tartja, hogy a következő két hétben a zsűritagoknak személyesen is lehetőségük van foglalkozni a döntőbe jutott énekesekkel. Hiszen jobb most tanácsot adni nekik ott, ahol rászorulnak, mint élesben, milliók szeme láttára a színpad másik oldaláról kritizálni.

  Úgy gondolja elkerülhetetlen, hogy az embernek kedvence legyen, de minden zsűritag igyekszik pártatlan maradni, így ő maga is. Amikor tehát az ifjú tehetségek felállnak a színpadra és előadják dalukat, Falusi Mariann kikapcsolja minden előtudását az illetőről és csak arra koncentrál, hogy akkor, ott, abban a pillanatban a versenyző hogyan teljesít.

  Igyekszik minden energiájával a műsorra koncentrálni, de emellett számos más feladata is van. Például rendszeresen ad önálló estet az Orfeumban, valamint április 18-án a Művészetek Palotájában lesz saját koncertje, meghívott vendége pedig a Megasztár egy korábbi zsűrije, Presser Gábor lesz.

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai