MENÜ
 • Leharapta orrát a féltékeny férj

  Az angliai férfi féltékenységből csonkította meg szerencsétlen feleségét.

  Lynne Gough és férje 24 éve házasok és összesen 6 gyermekük van. Erőszakos férje állítólag rendszeresen verte, sőt olykor késsel rohangált utána. Néhány évvel ezelőtt annyira kiborította Lynne-t, hogy a hölgy elköltözött otthonról, és egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot. Új párja azonban szívrohamban váratlanul elhunyt, és Lynne újra egyedül maradt.

  Idővel engedett férje könyörgésének, és hazatért a családi fészekbe – vesztére. A bosszúszomjas férj valószínűleg csak arra várt, hogy elüljön Lynne gyanakvása. Amint minden holmiját visszahozta, és újra együtt élt vele, megint verni kezdte. Egy ízben fél órán át ütlegelte az arcát.

  “Annyira tompává váltam az ütések sorozatától, hogy amikor odahajolt, és megharapott, már nem is éreztem, hogy gyakorlatilag leharapta az orromat” – mesélte utólag a hölgy.

  A támadás után Lynne órákon át feküdt a plasztikai sebészek keze alatt, akik megpróbálták a lehető legkisebb károsodás nélkül visszavarrni az orrát. “Nick mindigis féltékeny volt, de a kapcsolatunk kezdetén ez még imponált. Később azonban ez a birtoklási vágy dührohamokban nyilvánult meg, amely a lehető legváratlanabb pillanatokban tört rá” – mondta a feleség.

  A mániás férj állítólag minden munkanap az ajtóban várta feleségét, és kérdéseket tett fel arról, hogy megcsalta-e őt a kollégáival. Sőt, még közös gyermekük születésének napján is meggyanúsította a kismamát, hogy kikezdett a kórház dolgozóival – írja a Daily Mail.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon