MENÜ
 • Leharapta ex-felesége pasijának fülét

  A felbőszült ausztrál férfi, aki egy veszekedés alkalmával csonkított meg egy másik urat, öt hónap börtönbüntetést kapott. A brutális tettet állítólag féltékenység váltotta ki.

  Az 51 éves Rodney Mark Hudson majdnem fél évre rács mögé juttatta magát azzal, hogy leharapta egy másik ember fülét – írja a Cnews. Hudson, ex-felesége új pasijára támadt rá. A rendőrségi jelentésből kiderült, Hudson 2010-ben vált el nejétől, ám azóta sem tudta túltenni magát a szakításon, mikor pedig megtudta, hogy az asszonynak van valakije, elöntötte a féltékenység.

  Hudson felkereste a nőt, berontott az asszony házába és szó nélkül ütni kezdte az ott lévő másik férfit. Mikor az magatehetetlenül feküdt a földön, rávetette magát és leharapta áldozata fülét. Eközben a nő riasztotta a rendőröket, akik még a helyszínen letartóztatták az őrjöngő ex-férjet.

  Az áldozat maradandó károsodást szenvedett, fülét már nem lehetett visszailleszteni a helyére, sőt olyannyira elroncsolódott arcának azon része, hogy műfület sem tudnak neki adni az orvosok.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon