MENÜ
 • Leforrázta hűtlen férje intim testrészét

  Rosszul tette, hogy keresztbe tett komolumbiai feleségének az a szerencsétlen férfi, akinek pénisze bánhatja a megcsalást.

  Yolivel Lopez számára nincs második esély, csak kegyetlen bosszú. A kolumbiai asszony iszonyatos dühbe gurult, amikor egyik éjszaka egy idegen nő hívta fel telefonon. A titokzatos hölgy elárulta neki, hogy épp az imént feküdt le a férjével, és persze nem a sajátjával, hanem Yolivelével – írja a dreamindemon.com osztotta meg.

  Amikor a hűtlen férj egy óra múlva hazaért, megpróbált úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Azt hazudta, hogy a barátaival iszogatott ilyen sokáig, a felpaprikázott feleség azonban már rég csak arra várt, hogy kiadhassa mérgét a csalfa férfin. Amikor aztán gyanútlanul álomba merült, a nő felforralt egy fazék vizet, majd a lobogó forró vizet a két kapura játszó férj ágyékára öntötte.

  Szomszédok elmondása szerint a férfi borzalmas üvöltésétől kis híján meghasadt az ég, az orvosok pedig azt mondják, hogy nemigen fog már tudni mit kezdeni a leforrázott testrésszel, olyan súlyos sérülést szenvedett. A feleség a brutális bosszú után felszívódott, azóta nem látták a környéken. A kotnyeles szerető pedig talán jobban tenné, ha vigyázna magára…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon