MENÜ
 • Lefejezve találtak rá az eltűnt diáklányra

  Sajnos nem lett örömteli vége a Himaláján eltűnt belga lány keresésének. Debbie Maveau-ra 10 nap után bukkantak rá Nepálban... azaz csak a holttestére.

  Brutális! A 23 éves diáklány testét lefejezve találták meg. A tettes nem vitte magával a lány fejét, pár méterrel odébb azt is megtalálták.

  A szakértők szerint a lányt nem erőszakolták meg, mivel már a bomlásnak induló holttesten a fehérnemű épp volt. Sőt, ki sem rabolták, hiszen a több százezer forint értékű kézi kamerája is ott hevert a földön. A környékbeliek közül senki sem látta Debbie-t, aki hat napot töltött a hegyekben található Gosaikund tónál, majd onnan indult volna haza Belgiumba, ahova sosem érkezett meg.

  Nem ez az első eset, hogy bántalmaztak vagy megöltek valakit a környéken. A hatóságok már korábban is figyelmezették a turistákat, hogy a Langtang Nemzeti Park területén senki se kószáljon egyedül.

  Decemberben az ugyancsak 23 éves Lena Sessionst támadta meg egy ismeretlen, késsel rontott a magányosan kiránduló lányra. A férfi azzal fenyegette, hogy megerőszakolja, majd megöli, ám Lena el tudott menekülni. Egy coloradói diáklánynak már nem volt ekkora szerencséje, őt sosem találták meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon