MENÜ
 • Lefejezve találtak meg egy színésznőt

  Kegyetlenül elbántak a fiatal nővel

  Nagy-Britanniában, a fővárosban, Londonban nemrég egy végtagok és fej nélküli női holttestet találtak a csatornában, közvetlenül a lakóhajók mellett. A hatóságoknak sikerült azonosítaniuk a holttestet. Eszerint az egy fiatal szappanopera-színésznőé, Gemma McCluskié. A búvárok még most is a végtagjait keresik a csatornában. A holttesten ruha nem volt, a fejet pedig valamilyen éles tárggyal választották el a törzstől.

  Jelenleg az első számú gyanúsított a lány bátyja, a harmincöt esztendős Tony, akivel együtt élt. A férfit a holttest felbukkanását követően még éjszaka letartóztatták. A rokonok utoljára egy kifőzdében találkoztak vele, még múlt héten. Nagyon nagy volt az ijedtség az első pillanattól kezdve, ugyanis a lány soha nem szokott hosszabb időre eltűnni. Akik ismerték, azok határozott, magabiztos, független nőnek tartották.

  Gemma McCluskie egyébként a BBC Eastenders című sorozatában szerepelt, eddig mintegy harminc epizódban tűnt fel. Az utóbbi időben karaktere azonban háttérbe szorult, ennek családi okai voltak. Sok időt töltött ugyanis édesanyjával, aki rendszeres ápolásra szorul.

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon