MENÜ
 • Lefejezett áldozata testéből lakmározott

  Az őrült kanadai férfi felnyársalta útitársát, majd evett is annak holttestéből.

  A 22 éves, animátorként dolgozó Tim McLean egy távolsági buszon utazott a kanadai prérin át Winnipeg felé. Fejhallgatón zenét hallgatva épp békésen szendergett, amikor a mellette ülő férfi rátámadt.

  Támadója, Vince Li felállt a helyéből, előrántott egy kést, és döfködni kezdte vele a gyanútlan fiatalembert. A sofőr megállította a buszt, a halálra rémült utasok leugrottak róla, az elmebeteg azonban nem zavartatta magát. Felnyársalta McLean testét, és darabokat vágott ki belőle, amiket megevett. Ezt követően levágta áldozata fejét, és azt mutogatta a busz körül álló, 35 döbbent utasnak.

  A férfit mentálisan betegnek nyilvánították, és börtönbüntetés helyett egy pszichiátriai intézetbe zárták. Itt azt mesélte a gondozóknak, hogy azért gyilkolt, mert Isten küldöttjeként úgy érezte, meg kell ölnie egy veszélyesnek látszó idegent. Vince Li azóta is a Selkirk Intézetben él, de a kezdeti rabság után egyre több szabadságot engednek neki.

  Egy szakértői bizottság múlt héten már egy kórházon kívüli sétára is elengedte (felügyelet mellett) a közeli városba. A döntés közfelháborodást keltett, ezért a skizofrénia társaság helyi vezetője interjút kezdeményezett Vince Li-vel, hátha talál valamit, ami megakadályozhatja az őrültet szabadságában.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon