MENÜ
 • Lecsukják Miley zaklatóját

  Nem ez volt az első eset, hogy a férfi összetűzésbe került Miley-val, egy távol tartási végzést már ezelőtt is kézhez kapott.

  A héten bebizonyosodott, hogy nem éri meg ujjat húzni az amerikai énekesnővel. Jason Lius Riverának nem volt elég, hogy elment Cyrus kertje széléig, de még a kerítésen is átugrott. Ekkor azonban bekapcsolt a riasztórendszer, a rendőrség pedig hamarosan megjelent a helyszínen. A férfi zsebében egy ollót is találtak.

  Mivel hátsó szándék nélküli ember nem ront be másnak a telkére, különösen nem egy világsztáréba és pláne nem egy veszélyes eszközzel a kabátja alatt, így azonnal letartóztatták a férfit. A los angelesi rendőrség bűnösnek találta a hatóságokkal szemben tanúsított magatartása miatt, valamint illetéktelen behatolás miatt is.

  Nem ez volt az első eset, hogy a férfi összetűzésbe került Miley-val. Egy távol tartási végzést már ezelőtt is kézhez kapott, így az újabb tette csak súlyosbította a büntetést. Nem véletlen, hogy az ilyen esetekben maximálisan kiszabható másfél évet kapta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon