MENÜ
 • Lassanként változik élő szoborrá a kislány

  Hét hónapos kora óta szerre merevednek meg az izületei, a rejtélyes betegség miatt pedig hamarosan teljesen mozgásképtelenné válik a hároméves kislány.

  Beatrice Nasónak nem túl fényes a jövője, ugyanis előbb-utóbb annyira elhatalmasodik rajta szörnyű betegsége, hogy élő szoborként lesz a testébe zárva, és meg sem fog tudni mozdulni. A kislány nem lebénul, hanem az testszövetei válnak apránként olyan merevvé, ami lehetetlenné teszi, hogy megmozduljon, írja a Daily Mail.

  A rejtélyes betegség hét hónapos korában kezdődött az olasz kislánynál: szülei arra figyeltek fel, hogy valahogy merevnek tűnik, és nem tudja kinyitni a kezét. Az édesanyja gyengéden masszírozni kezdte a csuklóját, ami ettől eltört.

  A vizsgálatok kiderítették, hogy Beatrice szervezete kálciummal tölti fel az ízületek körüli lágy szöveteket, amitől azok megkeményednek – szó szerint élő szoborrá változtatva a gyereket. Egyelőre nem találtak gyógymódot a sokkoló betegségre, Beatrice mindenesetre már most sem tud játszani a játékaival. Szülei teljesen kétségbe vannak esve.

  „Az orvosok mindent megtesznek, ami tőlük telik, de azt mondják, ez olyan genetikai rendellenesség, amilyennel még soha nem találkoztak. Szeretnénk találni legalább még egy családot, akik hasonló problémával küzdenek, hátha így gyógyírt találunk a lányunknak” – nyilatkozta Beatrice édesanyja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon