MENÜ
 • Lánykérés 11 luxusautóval

  Ez aztán a romantika!

  A nap, amelyen a nagy Ő térdre ereszkedik, és felteszi a különleges kérdést, a legtöbb lány számára álmai legcsodásabb napja, mióta elcsattant első óvodai csókja. Mielőtt azonban megtörténne, érdemes megmutatni szerelmünknek, mit tett meg ez a pasi a lánykérés tökéletessé tételéért. Sokan azt mondják, hogy enyhén túllőtt a célon a kínai vezérigazgató, de mégis működött. Nem csak egy üveg pezsgővel és egy szép gyűrűvel, annál sokkal többel készült.

  luxusauto

  Egy flottányi luxusautót szervezett le, hogy szívet formáljanak barátnője ablaka alatt. Modernkori Rómeó és Júliához illően addig nyomták a dudájukat, amíg a lány fel nem bukkant az erkélyen. A szív közepén a szerelmes fiú arra kérte a lányt, hogy legyen a felesége, kezében egy kellőképpen nagy gyémántgyűrűvel.

  Szerencséjére a lány igent mondott, különben kifejezetten kínosan alakulhatott volna a helyzet. A hírek szerint a szerelmes férfi azért intézte ilyen extravagánsan a lánykérést, mert a lány elsőéves lett a főiskolán. Valószínűleg így akarta megakadályozni azt, hogy más is szemet vessen rá, de úgy tűnik, működött a terv.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon