MENÜ
 • Lányai ébresztgetik a kómából Cipőt

  Iskola után, majdnem minden nap meglátogatják a Republic énekesét ikerlányai, akik bíznak benne, hogy apjuk hamarosan magához tér.

  Ahogy hallani lehetett róla, az énekes szíve két hete állt le, és sikeres újraélesztése óta sajnos kómában fekszik. Az orvosok múlt hét közepén megpróbálták felébreszteni, de nem jártak sikerrel. Most az egész család látogatja Cipőt, ikerlányai is gyakran járnak be hozzá.

  “Kicsöngetés után a testvérek az iskolából általában egyenesen a kórházba rohannak, odabent pedig folyamatosan beszélnek apukájukhoz, simogatják, masszírozzák őt.  – Összefogott az egész család – mesélte a család egyik ismerőse. – Mindenki nehezen éli meg ezt az időszakot, de amit csak lehet, megtesznek Cipőért, még zenét is raknak a fülére, azt remélve, hogy kedvenc dalai hallatán felébred.”

  Bogó Ágnest tizennyolc éves barátság fűz a Republic énekeséhez. Elárulta, hogy Cipő mindig is sokat tett a lányaiért.

  “Laci imád otthon lenni, gyakran együtt sétáltatják a lányokkal Gombóc és Maci nevű kutyáikat, és nagyon sokat bicikliznek. Ő vette rá őket arra is, hogy zenét tanuljanak . A házukban az ikreknek külön lakrésze van az emeleten, az alsó szinten van Cipő dolgozószobája. ­ Szeret otthon tenni-venni, szívesen főz, kedvence a gulyásleves.”

  Bízik benne, hogy az énekes hamarosan visszatérhet a régi életéhez.

  “Annak idején, amikor a Balatonfüredi kórházban az első szívműtétje utáni rehabilitációját töltötte, az orvosi kezelés hatására 27 százalékról 41 százalékra növekedett a szívpumpa-teljesítménye. Vannak csodák, és bízom abban, hogy Cipő visszatér közénk.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon