MENÜ
 • Lángoló léggömbök a választáson

  A tegnapi örményországi választás utolsó nagy rendezvénye tragédiába fulladt.

  “Higgyetek a változásban!” – ez volt olvasható azokon a hélummal töltött fehér kampánylufikon Jerevánban, melyeket a rendezvényen akartak a magasba engedni. Hozzávetőleg ezer ilyen luftballon állt egy csomóban a jereváni tér közepén, és még egy popzenekar zenélt a színpadon, amikor a léggömbök láncreakciószerűen berobbantak, és kitört a pánik.

  Tízezrek jöttek el a republikánus párt (HKK) rendezvényére, közülük 144-en sebesültek meg a tragédiában, 104 embert kellett kórházba vinni égési sérülésekkel. A többiek zúzódásokat szenvedtek, mert a tömeg megtaposta őket, amikor az emberek pánikszerűen menekülni kezdtek. Néhányan el is ájultak a zűrzavarban.

  “Az első feltételezés szerint az okozta a balesetet, hogy a luftballonok közvetlen közelében valaki cigarettázott, és az öngyújtó lángjától a hélium berobbant” – állt a katasztrófaügyi minisztérium közleményében.  Szerzs Szargszjan, a HHK elnökjelöltje viszont egy szót sem szólt a pokoli közjátékról, miután a tragédiát követően megtartotta beszédét. Ő a mai elnökválasztás legnagyobb esélyese.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon