MENÜ
 • Láncra verte fiát, amíg elment otthonról

  Botrányos módszert választott gyereke kordában tartására az a kaliforniai anya, aki a fához láncolta fiát, hogy amíg dolgozik, ne csináljon semmi rosszat.

  A háromgyerekes Irma Navarro 10 éves fiát egy fához láncolta, majd elment dolgozni – írja a New York Daily News. A rendőrök szabadították meg a béklyótól, a kisfiú pedig nem titkolózott, elmondta, hogy az édesanyja kötötte ki. A gyerek bokáját felsértette az aluminumlánc, de más fizikai sérülést szerencsére nem szenvedett.

  A 37 éves kaliforniai asszony azzal védekezett a hatóság embereinek, hogy amíg a kicsire egy bébiszitter vigyázott, a nagyobb pedig iskolában volt, a középsővel nem tudott mit kezdeni, hiszen nem tudta finanszírozni az ő felügyeletét is. A kisfiú állítólag rengeteg problémát okozott eddig is, ezért döntőtt úgy, hogy kiköti, és akkor biztos nem lesz baja. Állítása szerint a játékait is mellé tette, sőt ételt és italt is hagyott neki, hogy ne szenvedjen semmiben hiányt.

  Arról viszont nem gondolt az anya, hogy a gyermek a dolgát hol végezze, és hogy nem fognak szó nélkül elmenni egy láncravert kisfiú mellett az emberek. A nőt letartóztatták, nem meglepő módon mindhárom gyerekét elvették tőle, a tárgyalás pedig hétfőn kezdődik.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon