MENÜ
 • Lana imádott inni

  Olyan súlyos probléma volt, hogy szülei is felfigyeltek rá és még külön leszoktató iskolába is elküldték, annak reményében, hogy ott majd tudnánk vele valamit kezdeni.

  Az énekesnő nemrég nyíltan bevallotta egy újságnak adott interjúja során, hogy már tizennégy éves korában sem vetette meg az alkoholt. Ez persze nem jelenti azt, hogy most nagy ivó volna, mindenesetre akkoriban ez olyan súlyos probléma volt, hogy szülei is felfigyeltek rá és még külön leszoktató iskolába is elküldték, annak reményében, hogy ott majd tudnánk vele valamit kezdeni.

  “Nagy ivó voltam akkoriban. Minden nap ittam és egyedül. Akkoriban azt gondoltam, hogy ez nagyon menő. A szüleim aggódtak, én is aggódtam. Már akkor tudtam hogy az, amikor jobban élveztem az egészet bármi másnál.”

  “Úgy éreztem elb***tam, totálisan elb***tam.” – fejtette ki a magazinnak adott interjúban egykori érzéseit Dana Del Rey. Először izgalmasnak találta az ivást, de rá kellett jönnie, hogy az alkoholizmus a sötét oldalt jelenti, amit nem engedhet, hogy győzedelmeskedjen felette.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon