MENÜ
 • Lagerfeldnek nagy volt a szája

  A divat egyik évtizedek óta meghatározó diktálója hajlamos leplezetlenül elmondania a véleményét másokról, vállalva akár azt is, hogy megbántja őket. Legutóbb sem volt ez másképp.

  A Chanel vezető tervezője pár nappal ezelőtt az angol Metro újságnak adott interjút. A beszélgetés során számos téma terítékre került, és a lassan a nyolcadik X-hez közeledő férfi egyáltalán nem volt szemérmes, mikor másokról kellett véleményt mondania. Adele-t például egy kicsit kövérnek tartja, bár az arca szerinte is nagyon szép, valamint gyönyörű hanggal áldotta őt meg a sors. De azt is hozzá tette, hogy ha orosz nő lenne, akkor biztosan a saját neméhez vonzódna, mert az ottani férfiak nagyon csúnyák. Ő is például csak egy kivételt ismer, Naomi Campbell barátját.

  Az oroszok mellett a görögökhöz is volt pár kedves szava. Véleménye szerint “van egy pár gusztustalan szokásuk, akárcsak az olaszoknak. Korrupt nép hírében állnak. Soha nem tudhatod, hogy a pénz valóban odakerül-e, ahova valójában kellett volna.” Ettől függetlenül természetesen nem szeretné, ha ez a mediterrán nép teljesen elállatiasodna, mindenesetre jobban oda kellene figyelniük, hogy megőrizzék a jó hírnevüket. 


  Az interjúból kiderült az is, hogy nagy tisztelője Barack Obama elnök feleségének, Michelle Obamának. Ennek is megvan a maga oka: “A kedvencem az, amikor valakinek, aki azt firtatta, hogy nem túl rövid-e a szoknyája, így válaszolt: Nem tetszik a nagy fekete fenekem?” – bár azóta a Fehér Ház szóvivője cáfolta, hogy ez a mondat tényleg elhangzott. A divattervező II. Erzsébet brit uralkodót is kedveli, szerinte mostanában sokkal jobban néz ki, mint pár évvel ezelőtt és igazság szerint a nagymamájára emlékezteti, bár ő talán kicsit többet mosolyog.
  forrás: velvet.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon