MENÜ
 • Lady Gagát beperelte egykori jóbarátja

  Újabb botrány, de ha valaki Gagába köt bele hamar megütheti a bokáját.

  Az biztos hogy Kelly Osbourne egy életre megtanulta, Gagánál nem éri meg kihúzni a gyufát. Azonban újabb ellensége akadt az énekesnőnek. Egykori alkalmazottja kifizetetlen túlóráiért járó összeget szeretné megkapni. Jennifer O’Neill, az elbocsátott személyi asszisztens 393 000 Dollárt követel tőle.

  Viszont a bírósági dokumentumok szerint minden szabályosan történt, nem érte semmilyen kár a sértettet. Ennek fényében az egész botrány egy olcsó lejáratási kampánynak tűnhet.

  O’Neill 2009-től egészen 2011-ig dolgozott a szupersztárnak, fizetése 75 000 Dollár volt. “Amiért keményen megdolgozott kifizettem neki, hisz megérdemelte. Nem fogok több pénzt fizetni neki, amiből majd mehet újabb csőtoppot venni magának” – nyilatkozta Gaga.

  “Nem mehetek csak úgy ki az utcára vásárolgatni, ha szükségem van valamire. A személyi asszisztensem segítségére van szükségem ilyen estekben. Viszont mellette egy külön csapatot kellett hívogatnom, hogy sikerüljön megoldani a problémát. Akikre egyébként nem lett volna szükség, ha ő rendesen végzi a munkáját. A ruháimat hordta, saját helye volt a magánrepülőmön, sajnálom hogy barátomnak gondoltam” – tette hozzá a popcsillag.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon