MENÜ
 • Lady Gaga történelmet írt

  Újabb hatalmas teljesítményt jegyezhet fel listájára

  Lady Gaga lett az első előadó, aki a Grammy- és Oscar-gálán, valamint az amerikaifutball-liga döntőn, a Super Bowl-on is felléphet ugyanabban az évben – ráadásul mindhárom esemény egy hónapon belül kerül megrendezésre!

  eau-du-gaga

  Gaga az Amerikai Egyesült Államok himnuszának előadására kérték fel a február 7-ei Super Bowl-on, míg február 15-én a Grammy színpadán David Bowie előtt tiszteleg majd előadásával, a trió pedig egy Oscar-műsorral egészül ki február 28-án.

  Az énekesnő, aki nemrég Tony Bennett-tel dolgozott együtt, és egy közös albumot is piacra dobtak, korábban 2013-as szólóalbuma, az Artpop utódjáról nyilatkozott:

  „Sokat írtam az elmúlt egy évben” – árulta el James Franco-nak. „Biztos, hogy lesz némi fájdalom az albumon, de több lesz ennél. A legutóbbin rengeteg szenvedés volt, az egész lemezen.”

  Gaga előreláthatólag még az idei év folyamán új dalkollekcióval jelentkezik, és a közelmúltban olyan producerekkel dolgozott együtt, mint RedOne vagy Mark Ronson. A megjelenés dátumát egyelőre homály fedi.

  Forrás: NME

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten