MENÜ
 • Lady Gaga nem kér a vibrátorból

  Az amerikai énekesnő mindennapjait több millióan követik végig a Facebookon és a Twitteren. Gaga ezeken az online fórumokon beszámol legfrissebb élményeiről, öröméről és bánatáról.

  Az amerikai énekesnő mindennapjait több millióan követik végig a Facebookon és a Twitteren. Gaga ezeken az online fórumokon beszámol legfrissebb élményeiről, öröméről és bánatáról. Nem véletlen hát, hogy a lelkes fiatalok valamennyire képbe kerülnek a nemi életével kapcsolatban is. Ausztráliában egyikük pont ezért egy vibrátorral szerette volna meglepni.

  A kis rajongó nagyon boldoggá szerette volna tenni Lady Gagát, még a színpadra is felment hozzá, hogy átadja neki különleges meglepetését. A megajándékozott sajnos azonban nem igazán volt elragadtatva attól, amit kicsomagolt az ajándékpapírból. A meglepettség és döbbenet másodpercei után a brisbane-i koncerten azonban így reagált a vibrátorra: “Azt akarod ezzel mondani, hogy nincs elég akció az életemben?”

  “Köszönöm, hogy aggódsz a nemi életemért, de biztosíthatlak, hogy nagyon rendben van!” – osztotta ki Gaga megszeppent rajongóját. Emellett egyébként kapott mást is, például egy kék hajú Barbie babát. Azt azonban magatoktól is kitaláljátok, hogy melyik ajándékot adta vissza…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon