MENÜ
 • Lady Gaga nem meztelenkedhet a kínaiaknak

  A popdíva zenei tehetsége mellett híres arról is, hogy szereti megmutatni magát, de vajon mindenhol egyformán örülnek ennek?

  Lady Gaga a kevésbé konzervatívabb országokban is kiveri néha a biztosítékot az arra érzékenyeknél, de Kínában három éve egyenesen feketelistára került. Mostanában látszik enyhülni a helyzet, ugyanis végre engedélyezik a világszerte slágerlisták élén szereplő Applause dalt is tartalmazó ARTPOP albumának bemutatását.

  gagaart

  Kép: Artpop. Photo: SCMP Pictures

  A kínai a kormányzat enyhén szólva feslett erkölcsűnek tartja az énekesnőt, de ez nem akadályozza meg azt, hogy népes rajongótábora legyen a kommunista berendezkedésű országban. Így a kulturális minisztériumban is belátták, hogy nem állhatnak a fejlődés útjába és valószínűleg a lemezek utáni bevételektől sem szeretnének elesni.

  A lemezborítón meztelenül pózoló Gagát viszont egy kicsit felöltöztették, lábaira harisnyát húztak, a combjai között lévő labdát pedig felnagyították, hogy a melleit eltakarja a kínai férfiszemek elől.

  Ebből is látszik, hogy Lady Gaga szintén igyekszik Madonna nyomdokain haladni hiszen, ha a Like a prayer albumra gondolunk, akkor az is hatalmas felháborodást váltott ki főleg a vallásos  körökben, sőt még a pápa tiltakozását is kivívta. Az ilyesfajta botrányok azonban általában ellentétest hatást váltanak ki az emberekből, mint ami az eredeti szándék lenne. Még inkább kíváncsivá teszi őket. Biztosra vehető tehát, hogy Lady Gaga ARTPOP albuma kínai rajongók között is hódítani fog.

  A kínai közönségnek egyelőre be kell érnie ennyivel, ugyanis nem valószínű, hogy a közeljövőben engedélyeznének egy Lady Gaga koncertet.

  Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy Gaga és Donatella Versace miért került címlapokra Párizsban, KATT ide.

  Forrás: South China Morning Post

  varadijani

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon