MENÜ
 • Lady Gaga nagyképű hisztije

  Lady Gaga úgy néz ki bal lábbal kelhetett ki az ágyból, vagy lehet, hogy simán arról van szó, hogy túl sokra tartja magát.

  Az énekesnő kemény támadásnak indult reggelt, miután megtudta, hogy a lemezlovas Calvin Harris azt merte mondani a BBC reggel show-jában, hogy visszautasította a lehetőséget, hogy az énekesnővel dolgozzon.

  Úgy néz ki Gaga viszont nehezen nyeli le azt a meglepő tényt, hogy nem mindenki akar vele egy stúdióba vonulni, ezért meg is ragadta klaviatúráját, belépett Twitter-fiókjába és szépen túlreagálta az esetet.

  “Úgy néz ki, hogy mostanában divatos rólam mindenféle sz**t összehordani, ha a kislemezeid vagy albumaid megbuknak. Jó lenne ha a saját magatok gúnyolódásából próbálnátok megélni. Én soha nem írtam neked e-mailt Calvin Harris, gondolom nagyon nehéz elhinni, hogy én magam vagyok a dalaim írója és producere. Vagy ha nő vagyok már nem is értek az elektronikus zenéhez, ugye?”

  Bár szegény Harris valóban csak annyit mondott, hogy nem akart Gagával dolgozni, úgy néz ki a hölgy nem csak öltözködésében, de gondolkodásmódban is hajlamos az extremitásra. Csak ha valaki már nem dolgozik vele az már hímsoviniszta? És ez miért is olyan nagy kritika? Tán ő a zene csúcsa? Nem mindenki számára.

  Mindenesetre Harris megjegyezhette volna, hogy Gaga legutóbbi kislemezei sem teljesítettek úgy, mint azt a kiadó várta, ráadásul a kritikák sem voltak már olyan szárnyalók, mint a The Fame Monster idején.

  Ehelyett a dj bocsánatot kért és leírta, hogy mellesleg nem is Gaga, hanem Gaga kiadója kereste fel és nem akarta megsérteni az énekesnőt.

  Hoppá.

  Úgy néz ki Gaga egója csúfos vereséget szenvedett. Kínos.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon