MENÜ
 • Lady Gaga Michael Jackson relikviákat vásárolt

  Mindenki fölé licitált és így nem kevesebb, mint ötvenöt, valaha a popkirályhoz tartozó relikviát gyűjtött össze Lady Gaga egy aukción.

  A Julien’s Auctions december 2-án tartott árverésén rengetegen gyűltek össze, hogy licitáljanak Michael Jackson egyes tárgyaira, ruháira. A huszonhat éves Lady Gaga azonban úgy tűnik, nagyon szeretett volna minél több mindent magáénak tudni a kollekcióból, így összesen ötvenöt darabbal távozott.

  Habár egyelőre nem tudni, pontosan milyen darabokat tudhat most már magáénak az énekesnő, annyit elárult az aukciósház vezetője, Darren Julien, hogy az a kabát, melyet Jackson a Bad-turné alatt is viselt, kétszáznegyvenezer dollárért (azaz körülbelül 52,5 millió forintért) kelt el. Ezen kívül a két kristályokkal díszített pár kesztyű is gazdára talált, darabonként 100 000 dollárért (azaz 22 millió forintért).

  Lady Gaga ennyit közölt a Twitterén a vásárlással kapcsolatban: “Az az ötvenöt darab, amelyeket ma vásároltam archiválva és gondosan ápolva lesz, Michael Jackson lelkének és szeretetének, a bátorságának és a rajongóinak világszerte.”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon