MENÜ
 • Lady Gaga Michael Jackson relikviákat vásárolt

  Mindenki fölé licitált és így nem kevesebb, mint ötvenöt, valaha a popkirályhoz tartozó relikviát gyűjtött össze Lady Gaga egy aukción.

  A Julien’s Auctions december 2-án tartott árverésén rengetegen gyűltek össze, hogy licitáljanak Michael Jackson egyes tárgyaira, ruháira. A huszonhat éves Lady Gaga azonban úgy tűnik, nagyon szeretett volna minél több mindent magáénak tudni a kollekcióból, így összesen ötvenöt darabbal távozott.

  Habár egyelőre nem tudni, pontosan milyen darabokat tudhat most már magáénak az énekesnő, annyit elárult az aukciósház vezetője, Darren Julien, hogy az a kabát, melyet Jackson a Bad-turné alatt is viselt, kétszáznegyvenezer dollárért (azaz körülbelül 52,5 millió forintért) kelt el. Ezen kívül a két kristályokkal díszített pár kesztyű is gazdára talált, darabonként 100 000 dollárért (azaz 22 millió forintért).

  Lady Gaga ennyit közölt a Twitterén a vásárlással kapcsolatban: “Az az ötvenöt darab, amelyeket ma vásároltam archiválva és gondosan ápolva lesz, Michael Jackson lelkének és szeretetének, a bátorságának és a rajongóinak világszerte.”

   

  Ajánló

  Újabb sztárokat jelentett be a Volt, ezzel teljes a Nagyszínpad

  Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

  Ellie Goulding a Balatonnál ad koncertet