MENÜ
 • Lady Gaga Kozsótól lopott dalt?

  Rajongói figyelmeztették a magyar énekest, hogy egyik régi dala Lady Gaga slágerében tért vissza. A zenész ezért kész plágium miatt beperelni az extravagáns énekesnőt.

  Az extravagáns énekesnő Paparazzi című slágerének alapja kísértetiesen hasonlít egy már 1992-ben íródott Ámokfutó-dallamra. A megdöbbentő feltételezésről maga Kozsó nyilatkozott először.

  “Bár nagyon megfogott a művésznő személyisége, nem követem nyomon a zenei munkásságát, ezért nem tűnt fel eddig a dolog. Azonnal lementem hídba, amikor szembesültem azzal, hogy az én dallamaim jelentek meg a Paparazziban. Annak ellenére, hogy büszkeséggel tölt el, miszerint egy világsztár használja az ötletemet, ez egy súlyosan plágiumgyanús ügy” – adta hírül a Hír24 portálnak a zenész.

  A producer talán sosem figyelt volna fel magától erre a hasonlóságra, azonban szemfüles rajongóinak nem sokat kellett győzködniük arról, hogy egy koncerten többször játszott Ámokfutók-dalt lopott el Lady Gaga a későbbi slágeréhez. A zenész azért visszakereste a dalát egy régi próbán rögzített kazettáról, hogy meggyőződjön igazáról. A felvételen szerinte százszázalékosan Gaga dala első felének dallamvezetése hallható. Kozsó hozzátette, hogy szerinte nem létezik olyan, hogy “egy zeneszerző másnap reggel ugyanazzal az álommal kel fel, mint egy másik.” Szerinte Lady Gaga szerzői az interneten kutatva hallhatták az ő dalát, vagy akkor, amikor  éppen Európában jártak, merthogy Kozsó állítja, ilyen is sűrűn előfordult.

  A magyar zenész amerikai menedzsmentje már fel is vette a kapcsolatot az illetékesekkel, állítólag dollármilliókat kaszálhatnak az ügyön. Ha pedig nem születik megállapodás, akkor mindenképpen perre mennek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon