MENÜ
 • Lady Gaga egy rakás gyereket akar?

  Egy biztos nem lesz elég.

  A nők többségében, ahogy haladnak a korral, előbb-utóbb előtörnek az anyai ösztönök. Kicsit háttérbe szorul a munka, a karrier építése és elkezdenek azon merengeni, hogy de jó lenne családot alapítani. Nincs ez másképp a nagy sztárokkal sem, például Lady Gagával sem. Az énekes nemrégiben a televíziós nagyágyú Oprah Winfreynél járt és kicsit beszélt magánéletéről is.

   A beszélgetés már csak azért is szokatlan volt, mert Gaga tudatosan nem vonja be a médiát magánéletébe, szerelmi életére is nagyon kevés rálátást enged a médiának. Most azonban elmesélte, hogy akárcsak a többi nő, ő maga is szeretne egy rendes férjet és gyerekeket.  Illetve ahogy ő fogalmazott: “Igen, gyerekeket akarok. Egy egész focicsapatnyit és egy férjet.” Tehát tervek vannak jócskán, már csak azt a bizonyos férfit kell megtalálni, aki hasonló sporthasonlatokról fantáziál.

  Viszont azt még ő maga sem tudja, hogy ebbe a projektbe mikor vág bele. “Nem egy gyereket akarok, hanem jópárat. Bár még nem most.” Az óvatosság érthető is részéről, hiszen Born This Way című albumával még csak most fog világ körüli turnéra indulni és állítólag már legújabb albumának dalszövegeit is írja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon