MENÜ
 • Lady Gaga egy nagy nulla

  Az MTV díjátadó ünnepsége, az MTV Video Music Awards minden évben komoly díjátadási esemény és fontos esemény nemcsak a kitüntetetteknek, hanem azoknak is, akiket egyáltalán jelölnek valamely kategóriában.

  Az MTV díjátadó ünnepsége, az MTV Video Music Awards minden évben komoly díjátadási esemény és fontos esemény nemcsak a kitüntetetteknek, hanem azoknak is, akiket egyáltalán jelölnek valamely kategóriában. Lady Gaga idén azonban mondhatjuk, hogy arcra esett., ugyanis semmiben még csak jelölést sem kapott.

  Különösen a rajongók adtak hangot csalódottságuknak, akik legalább a Marry The Nightot, vagy a You And I című számot jelölésre várták. A támogatók odáig mentek, hogy kijelentették: “A díjátadás semmi Gaga nélkül.”

  Az énekesnőnek sok élménye fűződik ehhez a rangos zenei eseményhez. 2009-ben kilenc kategóriában is jelölték és az évek alatt összesen 13 elismerést zsebelhetett be. Arról is emlékezetessé vált a rendezvényhez fűződő viszonya, hogy a 2010-es ceremónián nyers húsból készült ruhát viselt. Lady Gaga új albuma várhatóan 2013-ban jelenik meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon