MENÜ
 • Lady Diana mégis gyilkosság áldozata lett?

  Friss információk jutottak a Scotland Yard birtokába, melyek arra mutatnak, hogy Diana hercegnőt 16 évvel ezelőtt megölték. Újabb vizsgálatok vannak kilátásban.

  Ahogy köztudott, az angol trónörökös exfelesége 1997-ben halt meg egy sokak szerint rejtélyes autóbalesetben Párizsban, és vele együtt életét vesztette akkori kedvese, Dodi Al Fayed is.

  A Daily Mail  arról számolt be, hogy az újonnan napvilágra került információk szerint Lady Diana halála nem baleset volt, hanem a hercegnőt az angol hadsereg egyik tagja gyilkolta meg.

  Az értesülés egy volt brit katona köréből jutott el a rendőrséghez. Egy évekkel ezelőtt írt levélben az áll: az illető biztos forrásból tudja, hogy a titkosszolgálat és a hadsereg, konkrétan a SAS, vagyis Különleges Légi Szolgálat állt a gyilkosság hátterében, és az esetet eltussolták.

  Diana haláláról a tragédia napjától fogva keringenek összeesküvés-elméletek és hasonló feltételezések, lehet, hogy a mostani információ is csak egy félrevezető kitaláció. A brit rendőrség annyit közölt, hogy ellenőrzik az információk valóságtartalmát, de nem indítják újra a nyomozást.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon