MENÜ
 • Lábujjkörmök és jogok – Gaga Piaf-mániája

  Gagának nem jön be, hogy autogramokat szerezzen elhunyt idoljaitól. Inkább a lábujjkörmökre utazik és a jogokra.

  Az énekesnő vagyonának egy kisebb részét egy valóban érdekes befektetésre áldozta: megvásárolta egyik fő inspirációja, Edith Piaf levágott lábujjkörmeit.

  Persze az énekesnő vett néhány normális emléktárgyat is a legendával kapcsolatosan – ruhákat, cipőket, parfümöket, leveleket – így otthon most már nyugodtan beöltözhet akár Piafnak is. Gaga óriási rajongója az ikonnak és méltó módon akarja megünnepelni jövőre Piaf halálának ötvenedik évfordulóját.

  Ezzel kapcsolatban pedig muzikális lépéseket is tesz. Állítólag következő albumán egy dalban fel fogja használni egy Piaf slágerének egy részletét és következő turnéján a kivetítőkön akarja látni az énekesnő 1941-es koncertjének részleteit.

  Ezen kívül meg akarja vásárolni a legenda egykori házát is és az összes jogot Piaf első rögzített koncertjének felvételére, továbbá az EMI-vel is tárgyal, hogy kilenc dalt felhasználhasson egy projektben.

  “Gaga sok hasonlóságot lát maga és Edith közt. Mindkettő korszakának egy lázadó figurája volt. Azzal, hogy ennyi emléket elevenítene fel róla, Edith zenéje újabb rajongótábort szerezne.”

  Rajongását jól jelzi az is, hogy mostanában bármilyen eseményre érkezik, ragaszkodik hozzá, hogy bevonulózenéje (!) egy Edith Piaf szerzemény legyen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon