MENÜ
 • Kylie majdnem minden megmutat

  Intim turné intim plakáttal

  Több ízben is kedveskedik rajongóinak Kylie Minogue, akinek karrierje ebben az évben tölti be a 25-ik évet. Kylie nem fogja magát az ünneplés terén, régi dalait új köntösbe öltöztette, exkluzív anyagokkal halmozta el a zenei rajongókat, most pedig olyan turnéra készül, amilyent más világsztár még nem nagyon csinált…

  A sztár ugyanis egy intim turnésorozat keretein belül csak olyan dalokat fog elénekelni, amiről rajongói azt hihették, hogy soha nem fognak élőben hallani. A tervek szerint Kylie nem csak nagy slágereit adja elő akkusztikus és zenekari verzióban, de kiadatlan és bónusz-trackeket is fel fog venni a repertoárjába.

  Intim turnéhoz pedig intim helyszínek valók. Bár konkrét helyszíneket még nem árultak el, annyi biztos, hogy csak a legszűkebb rajongói kör fog tudni bejutni a rendezvényekre. Az intim turné így pont ellentéte lesz a tavalyi Aphrodite-koncertkörútnak, mely óriási stadionokban szórakoztatta az érdeklődőket.

  Ha pedig már intimitás, legyen tényleg intim! Kylie új turnéja plakátján meztelenül látható, testét csupán egy vászon fedi, mely nagy betűkkel hirdeti a különleges címet: Anti Tour.

  Lájk, a váltanál rá jegyet!

   

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője