MENÜ
 • Küzdenek a biztosítók a klímaváltozás ellen

  A biztosítók úgy érzik, jobban fel kell készülnie a klímaváltozásra.

  A biztosítási biznisz a következő években alapos átváltozásokon fog átesni, hiszen jobban bele kell vennie számításaiba a klímaváltozás következményeit. Az érdekes teória a Science című tudományos lapban jelent meg.

  “Az időjárással kapcsolatos biztosítások ötvenmillió dolláros veszteséget jelentenek évente. Ez az 1980-as évek adatainak a duplája, az inflációt is beleszámítva!” – állítja a cikk, ami hamar felkavarta a közvéleményt, hiszen a klímaváltozás ezzel szinte hivatalossá vált – “A biztosítóknál egyre inkább megfigyelhető az a tendencia, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a klímaváltozás következményeire és megpróbálják felhasználni erejüket arra, hogy szociális lépéseket tegyenek az ügy érdekében, felhívva az emberek figyelmét a veszélyre.”

  A 25 trillió dollárt érő globális biztosítási üzletág idén körülbelül 23 milliárd dollárt költött a szennyezettség-csökkentő technológiák szűrésére és 5 milliárdot arra, hogy a befektetők figyelmét is felhívják arra, hogy jobban teszik, ha ökoenergiát használnak a jövőben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon