MENÜ
 • Kutyajelmezben közösült macskával a perverz

  Egy amerikai férfi többször is közösült egy házimacskával. Az állatkínzó perverz -akiről később kiderült, hogy egy szekta tagja - mindenközben kutyajelmezben volt.

  A Boiseból származó Ryan Havens Tannenholzot azért tartóztatták le, mert a gyanú szerint többször is szexuális kapcsolatot létesített macskájával, méghozzá úgy, hogy ő közben többször is kutyának volt öltözve.

  Az állatkínzás gyanújával őrizetbe vett 28 éves férfi az eddig összegyűlt bizonyítékok szerint 2012. január és 2013. január között élte ki beteges hajlamait az állaton. A nyomozás közben az is kiderült, hogy Tannenholz tagja egy Furry nevezetű közösségnek, melynek lényege, hogy tagjai állatjelmezve bújva játszanak és olykor szexelnek is.

  A férfi kedvence egy fekete-fehér színű husky maskara volt, de előszeretettel öltözött be más fajtájú ebnek is: volt például egy lila színű, ismeretlen kutyafajtához tartozó jelmeze és egy kék rókakosztümje is. A husky jelmezt Bubblegumnak nevezte el.

  Tannenholz a beteges játékairól videókat is készített, amelyeket aztán a YouTube-ra is feltöltött. Az egyik ilyen videón a macska is megjelenik, nem kicsit bizarr helyzetben. A férfi letartóztatása óta a Furry csapata elhatárolódott Tannenholztól, mondván, hogy cselekedete rossz fényt vet rájuk. Az állatkínzó öt év börtönbüntetésre számíthat.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő