MENÜ
 • Kutyája hívott segítséget a balesetet szenvedett asszonyhoz

  A nő a zuhanyzóban csúszott el.

  Yorkshire terrierje mentette meg annak a nőnek az életét, aki a zuhanyzóból kifelé jövet elcsúszott a padlón és elájult.Mivel Victoria Shaw egyedül él, úgy döntött, házi kedvencére bízza életét. Az ötvennyolc éves nő már régóta képezte kutyáját, Louis-t a házában több helyen is található pánikgombok megnyomására.

  “Éppen a zuhanyzóból léptem ki, amikor hirtelen elsötétült mindent. A következő pillanatban már a padlón voltam, éreztem, hogy a lábaim becsúsznak alám és hatalmas roppanást hallottam. A szemüvegem lerepült, nem láttam semmit. Megpróbáltam felkelni, de valószínűleg, mivel beütöttem a fejem, nagyon elkezdtem szédülni és ezután már nem emlékszem semmire.” – nyilatkozta Victoria.

  A nő egyébként súlyos látászavarban szenved, emellett pedig olyan mértékű izületi bántalmai is vannak, melyek miatt időről-időre kerekesszékbe kényszerül. Ezért szerelt fel a házába több pánikgombot is, ha véletlenül balesete adódna, rögtön segítséget tudjon hívni. Később pedig kiképezte kutyáját is.

  “Az életemet köszönhetem neki. Ő nem csupán a társam és a kutyám, hanem egyben a lelkitársam is. Nagyon büszke vagyok rá!” – mosolygott a felépülőben lévő gazdi, akinek szerencsére néhány zúzódáson kívül nem esett baja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon