MENÜ
 • Különvált gyerekeitől Bagosi Alexa

  Bagosi Alexa úgy döntött, hogy két kisgyermekét volt férjéhez költözteti.

  “Úgy járok dolgozni, hogy nem tudom sem elvinni őket reggelente az oviba, sem értük menni. Megállapodtunk a férjemmel, hogy most egy ideig nála laknak a kicsik. Borzalmas érzés, de most az a legfontosabb, hogy minél több pénzt össze tudjak szedni a lehető legrövidebb idő alatt. Hetente háromszor énekelek egy étteremben, emellett pedig egy nagyzenekar tagja is vagyok” – mesélte Alexa.

  Úgy gondolja, hogy nem volt más választása. Hiszen nincs más adottsága, csak a hangja, amit addig kell kihasználnia, amíg tudja.

  “Iskolám, szakmám, semmim sincs. A férjemnek kötetlen munkaidejű foglalkozása van, ő jóval egyszerűbben meg tudja oldani ezt. Az szóba sem jöhetett, hogy egy vadidegenre bízzam őket, fizetni sem szeretnék több tízezer forintot ezért senkinek. Ha már velem nem lehetnek, legyenek az apjukkal. Persze a környezetemben kapok hideget-meleget, de ezt a döntést most meg kellett hoznom” – mondta szomorúan az énekesnő.

  A pletykák szerint a fiatal anyuka szülei k pontosan ettől féltek: előre látták, hogy Alexa karrierjét a unokák szenvedik majd meg. Korábban ezért akarták lebeszélni az X-Faktorba való jelentkezésről is. Alexa azonban hangsúlyozta: bár nem egy fedél alatt laknak, minden szabadidejét igyekszik a gyermekeivel tölteni.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon