MENÜ
 • Különös büntetés a tizenkét éves tolvajnak

  Vajon használ a módszer?

  Valószínűleg ha egy átlagos szülő lopáson érné a gyermekét, szobafogságra ítélné. Utasítaná arra, hogy adja vissza a pénzt, esetleg bocsánatkérő-levelet íratna vele. De a denveri apa különös hangsúlyt fektet arra, hogy a fiára kiszabott büntetés örökre emlékezetes maradjon a kis tolvaj számára. Amikor ugyanis Joseph Gonzales rájött, hogy tizenkét éves fia, Jose száz dollárt lopott el unokatestvérétől, azt a büntetést találta ki számára, hogy egy forgalmas út mellett állva a következő feliratú táblát viselje nyakába akasztva: „Tolvaj vagyok, a családtagjaimat szoktam meglopni.”

  Az eset ironikus fordulata, hogy úgy tűnik, a helyi járókelők nem szívesen olvassák el az amúgy két soros feliratot. Ugyanis a büntetés második napjára, – miután az elsőn többen is aprópénzt adtak a tininek – felkerült a „Kérlek, ne adj nekem pénzt!” felirat is.

  Jose unokatestvére az apa állítása szerint keményen megdolgozott a pénzért, ezért is nehezményezte, hogy fia elvette tőle. A fiú először tagadta a tényeket, de később beismerte, egy barátjára bízta rá az összeget. Később visszaadta a tulajdonosának. Az apa a nyilvános megalázáson kívül fiát a rendőrségre is elvitte, ahol beismerte tettét.

  A fiú nem reklamál a büntetés miatt: „ Azt gondolom, ez megfelelő. Először kissé dühös voltam, de később megértettem, hogy ilyet nem szabad csinálni, és ez éppen eléggé megalázó ahhoz, hogy többé eszembe se jusson ilyesmit tenni. Nem tudom, miért tettem ezt, de őszintén bánom és többé nem kerül sor erre.” – nyilatkozta a megrémült tinédzser.

   

  A kép forrása: www.denverpost.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon