MENÜ
 • Kullai Timi végre megmutathatja a saját oldalát pénteken

  Laci hétfőn a Megaházban járt, ahol Timivel többek között a cipőkről, a magyar dalokról és arról beszéltek, mivel válhat valaki ikonikussá egy ilyen versenyben.

  Kis viccelődés után Timi cipőkollekciójára terelődött a szó, mely nem kicsi. A Megasztár döntőse nem messze lakik, így könnyen beköltözött a házba. A cipőkre azért is volt szükség, mivel 41-es lábára nem a legegyszerűbb megfelelőt találni. Nehéz a stylistok dolga, az ő munkájukat szerette volna megkönnyíteni, illetve a saját kényelméről gondoskodni. Az sem mellékes, hogy a készülő medencéhez is be tud segíteni, gumicsizma már van, ha elkészül, akkor hoz majd tangapapucsot is.

  Falusi Mariann azt mondta a pénteki élőshowban, hogy Timi Györgyi kedvence. Arról is szó esett, hogy milyen fontos magyar dalt énekelni. A döntős örül neki, hogy végre pénteken magyar számot énekelhet, nem is akármit, amiben végre saját magát tudja megmutatni, és lélekben is közelebb áll. Örül Györgyi véleményének is, hisz mindig is szerette a Pa-dö-dőt, a fiatalos vidámságot.

  Végül arról is szó esett, hogy mitől válhat valaki ikonikussá, milyen pluszra van szükség a torkában rejlő értéken kívül. Timi szerint egyfajta előadó-művészetiségre van szükség, de nagyon sokmindenre szükség van: ruha, haj, smink. Timi végre jól érzi magát, de amikor visszanézi magát, gyakran lát olyan arckifejezéseket, ami miatt nem feltétlen lehet szimpatikus az embereknek. Ennek oka a feszengés lehet.

  Kevés a hang, de az előadóművészetnél jóval fontosabb az alázat és a kisugárzás. Akármennyire is is feszeng, akármilyen arcokat is vág, az igazi rajongók így is szeretni fogják.

  A teljes, jó hangulatú interjú holnap érkezik, figyeljétek oldalunkat!

  Te szimpatikusnak találod Timit?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon