MENÜ
 • Kulisszatitkok az Éden Hotelről

  Volt-e forgatókönyv, ki határozta meg a szereplők öltözködését, odafigyeltek-e a készítők az Éden Hotel versenyzőinek lelki épségére, és hogyan egyengetik tovább útjukat?

  A HVG különféle kulisszatitkokról faggatta Prukner Brigittát, a Viasat saját gyártású produkcióiért és valóságshowjaiért felelős porucerét. Vajon milyen mértékben befolyásolta a stáb a történéseket, és mennyire voltak tekintettel a szereplők lelki egészségére?

  A producer elmondása szerint forgatókönyve egyáltalán nem volt a műsornak, a kevés szabály teret engedett a játékosoknak, hogy úgy cselekedjenek, ahogy ők szeretnének, ezzel elősegítve, hogy az események során tényleg bármi megtörténhessen.

  Azért persze a vágás során sokat lehet mahinálni a történettel, ezt Brigitta is elismerte, hogy az utómunkálatok során igyekeztek azokat a részeket kidomborítani, amelyek a legtöbb nézői reakciót produkálták.

  A játékosok szerződése a csatornával személyenként eltér, de a Viasat igyekszik a műsor után is odafigyelni rájuk, egyengetni útjukat például közös projektekben továbbra is szerepeltetik majd őket. A show erkölcsileg legmegkérdőjelezhetőbb eleme a versenyzők lelki kitettsége, amivel kapcsolatosan semmiféle pszichológiai támaszt nem kapnak a játékosok. Brigitta szerint a stáb előszeretettel segít nekik, hogyan kezeljék a műsor okozta népszerűséget és támadásokat.

  A producer azt is elárulta, hogy a játékosok öltözködését mindenki a saját ruhatárából oldotta meg, viszont Lakatos Márk segített nekik kiválasztani, mely ruhadarabok valók ténylegesen a műsorba.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon