MENÜ
 • Kukákba végezte dolgát

  Emberünk végül csak lebukott!

  Adott egy brit fiatalember, aki kukásemberként dolgozik. Soha nem volt semmi baj a munkájával, egészen mostanáig, amikor is csúnyán lebukott. Kiderült ugyanis, hogy amikor szólította a természet, nem félrevonult, vagy bement valamelyik nyilvános WC-be, hanem a legközelebb eső kuka felé vette az útját és bizony abba végezte el azt, amit ilyenkor az ember elvégez.

  A szemétszállító cég számára az a legkínosabb, hogy a jóembernek még annyi esze sem volt, hogy a kuka ürítése előtt ürítsen, hanem mindig a már szeméttelenítetteket pakolta tele. Ez természetesen a lakóknak is feltűnt. Egy állampolgár fel is jelentette a céget, miután sorozatban két alkalommal is a kellemetlen szag fogadta. A kis meglepetéscsomagról nem is beszélve.

  A cég a panaszos levél kézhezvétele után azonnal cselekedett. Kiküldött egy operatív csoportot, kititsztították és fertőtlenítették a WC-ként használt kukát, illetve megkezdték mobiltoalettek beszerzését is az említett területre. Hogy a tűzre rossz fát tevő munkatársnak milyen sorsot szánnak, azt egyelőre nem tűnni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon