MENÜ
 • Kristen Stewartot nem utálja mindenki

  Valószínűleg az is oldott kicsit a szorongásán, hogy biztosra vehette, egykori barátja nem fog felbukkanni a környéken. Pattinson ugyanebben az időben ugyanis épp Los Angelesben, több ezerrel kilométerrel odébb tartózkodott.

  Az Alkonyat főszereplőnője kemény heteken van túl. Azok után, hogy kiderült, csalja barátját a Hófehér és a vadász rendezőjével barátja, Robert Pattinson nem bocsájtott meg neki, sőt, már külön is költöztek. A színésznő óriási nyomásnak lett kitéve, mostanáig nem is szívesen jelent meg rendezvényeken, még saját bemutatóját is kerülte. Tegnap a kanadai Torontóban, az On The Road című film bemutatóján megtört a jég.

  Ahogy az a képen is látható, színésztársai, Kristen Dunst és Garrett Hedlund nagyon szívesen elbájologtak vele a vörös szőnyegen és még a fényképek kereszttüzében is szívesen pózoltak együtt. Arról nem is beszélve, hogy a mozi épülete előtt is rengetek rajongó kért aláírást Stewarttól.

  A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál így végül az ő számára is sikerrel záródott. Még olyanok is voltak, akik sírva kiabálták felé, hogy “Kristen, szeretlek!” Valószínűleg az is oldott kicsit a szorongásán, hogy biztosra vehette, egykori barátja nem fog felbukkanni a környéken. Pattinson ugyanebben az időben ugyanis épp Los Angelesben, több ezerrel kilométerrel odébb tartózkodott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon