MENÜ
 • Kristen Stewartot megtréfálták

  A Twilight női főszereplője mint várható volt, nem kerülhette el a kínos kérdéseket a premieren sem.

  Az Alkonyat-filmek befejező epizódjának premierje a várakozásoknak megfelelően okozott néhány kellemetlen pillanatot a főszereplő, Kristen Stewart számára. Miután ugyanis júliusban szakított vele szerelme, a másik főszereplő Robert Pattinson egy megcsalás után, a film rajongói és természetesen az újságírók is óriási kiváncsisággal követték figyelemmel, hogy kibékül-e a pár.

  Azt ugyan nem tudjuk, hogy az egész csupán PR-fogás-e vagy Rob valóban megbocsátott egykori szerelmének, mindenesetre a békülés megtörtént és ez jobbkor nem is jöhetett volna, mint az új film premierje előtt. A Los Angeles-i premier előtt Kristent azonban mégis sikerült zavarba hozni, méghozzá egy tévés interjúban, ahol a riporter megkérte rá, húzzon egy üvegtálból a rajongók által feltett kérdések közül, majd válaszoljon rájuk.

  Az első kérdés így hangzott: “Taylor Swift sok dalt ír a szakításról. Valóban mindig a férfi hibás az összetört szívért?”  Kristen nem rejtett indulattal az arcán csak ennyit válaszolt: “Nem, ugyan már…”. Ezután gyorsan húzott egy új kérdést, menekülve a hosszabb válaszadás elől de nem járt sikerrel. Elkezdte felolvasni, a kérdés pedig így kezdődött: “Melyik volt az a szakítás, amelyik … ” erre közbevágott saját felolvasásába és a riporterre nézett: “Mi van? Mit műveltek?!”.

  A huszonkét éves színésznő azonban a lehető legjobban vágta ki magát a helyzetből, végigolvasta a kérdést és elviccelte az egészet. Más kérdés, hogy arckifejezésén azért nem szalonképes szavak komplett sorozata látszott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon