MENÜ
 • Kristen Stewart: halál unalom az életem

  Az Alkonyat filmek leánykája úgy érzi, fájdalomra vágyik, arra hogy valaki végre rendesen átejtse, és ne legyen minden olyan könnyű és tökéletes.

  Kristen Stewart jelenleg két kasszasiker előtt áll, 2012-ben kerül a mozikba a Hófehér és a vadász, valamint az Alkonyat széria várva várt záró epizódja, a Hajnalhasadás 2. A thrillerbe folytott Hófehérke-történet és a kaotikus vámpírkodás úgy tűnik, már egyáltalán nem köti le a színész-kisasszonyt, és még a megannyi tinibálvány között is unalmasnak érzi hétköznapjait. Ilyen az, amikor valaki nem Robert Pattinson csillámporos bőrére, hanem egyszerű, normális életre vágyik?

  „Én nem járhattam ki a rohadt gimit, pedig úgy érzem, ott legalább történhetett volna velem valami különleges. Talán azért van ez, mert az életem olyan mocskosul tökéletes. Amikor láthatom egy kicsit az élet másik oldalát, egyszerűen úgy érzem, ez az amit akarok.“

  Ha tényleg ez lenne Kristen minden vágya, hát elégedetten hátradőlhetünk, mert nekünk vélhetőleg megvan, amiről az Alkonyat sztárja álmodozik. Lehet, hogy mégsem olyan élvezetes, ha valakinek makulátlan az élete.

  „Sokat tanulhat az ember a rossz dolgokból. Rémesen unatkozom. Miért jön olyan könnyen számomra minden? Valami őrültségre vágyom, hogy történjen velem valami. Azt akarom, hogy valaki rohadtul ejtsen át! Érted?“

  És Te érted?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon