MENÜ
 • KRC Genk – Videoton Európa Liga-mérkőzés élőben a STORY4-en!

  Csütörtökön sem mondunk csütörtököt…

  27 évvel ezelőtt egy ország leste lélegzetvisszafojtva a Videoton nagyszerű eredményeit, a székesfehérvári együttes egészen a döntőig jutott az UEFA-kupában. A sorozatot ma már Európa Ligának hívják, és a Vidi a sikeresen megvívott selejtezők után újra ott van a kezdő körben.

  A csatorna büszkén és örömmel jelenti be, hogy az UEFA-val kötött szerződés értelmében 2015-ig továbbra is a STORY4 közvetíti az Európa Liga legjobb találkozóit – köztük a Videoton mind a hat őszi csoportmérkőzését!

  A Vidi csütörtökön Genkben kezdi meg menetelését az Európa Ligában, a találkozó 20:45-től látható élőben a STORY4-en. A kommentátor Méhes Gábor lesz, az elegáns körítésről pedig kiküldött tudósítónk, Petur András gondoskodik, aki exkluzív riportokkal jelentkezik be a helyszínről a találkozó előtt és után is.

  Az Európa Liga mérkőzései a STORY4 legnézettebb műsorai közé tartoznak. A csatorna 2009 szeptembere óta közvetít a rangos kupasorozatból, az egyes találkozókat átlagosan 500 ezer néző látta. Kimagasló eredményt ért el a STORY4 2010 májusában, amikor a Gera Zoltán részvételével zajló Atlético Madrid – Fulham Európa Liga-döntőt 800 ezren látták, a 18-49 éves férfiak körében 10,3 %-os közönségarányt ért el az összecsapás.

  S ha már STORY4: a csatorna őszi kínálatából nem hiányozhat a Szerencsekerék Szulák Andreával, az átVágó Vágó Istvánnal, a nagy sikerű Poirot-sorozat – szeptembertől vadonatúj részekkel -, továbbá Miss Marple, Doktor Addison, A hidegsebész, illetve a megunhatatlan, legendás Dallas-széria.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon