MENÜ
 • Kozso nem keresi fel Gagát

  Az Ámokfutó magyar zenész nem kíván különösebben beleavatkozni a nagyok dolgába, szakemberekre bízza jelenlegi plágium ügyét.

  Mint ahogy azt már megírtuk, Kozso rajongói unszolására utánajárt egy saját dala és a világsztár Lady Gaga állítólagos szerzeménye közti hasonlóságnak. Az zenész arra jutott, hogy az énekesnő tőle lopta Paparazzi című dalának alapját, ám úgy döntött, teljes mértékben szakemberekre bízza, hogy kivizsgálják az ügyet.

  Sokan kételkednek a zenész állításában, miszerint Gaga tőle lopta volna dalát. Főként azért gyanús az internetes fórumozók számára ez az egész, mivel Kozso nem hajlandó elárulni, melyik Ámokfutó szerzeményről van szó pontosan. “Számítottam rá, hogy tízből tízen kételkednek majd a szavaimban, de ez engem nem érdekel, megyek a magam útján. Mindig is megosztó személyiség voltam” – magyarázta Kozso, aki korábban azt nyilatkozta, hogy anyagi juttatások helyett akár egy közös duett is kárpótolná Gagával.

  “Egyébként el tudja bárki is képzelni, hogy berohangálok tévébe, rádióba egy kazettásdobozzal a hónom alatt, hogy mutogassam a dalomat? A jogászok, szerzői jogokkal foglalkozó szakemberek és az ügyvédeim kötelessége, hogy ezt megoldják. Ez nem úgy megy, hogy felhívom Lady GaGát, hogy figyelj már, a zeneszerződ ellopott tőlem pár dallamot” – folytatta a zenész.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon