MENÜ
 • Közeleg az új Péterfy Bori lemez!

  Novemberben kerül a boltokba az új Péterfy Bori & Love Band lemez, melynek megérkezett végre borítója és néhány plusz infó is!

  A magyar mainstream-underground együttes harmadik lemeze – ha számoljuk a 2B című speciális kiadványt negyedik – a Fehér éjszakák november végén fog megjelenni. Az album nem csak cd-n és digitálisan lesz elérhető, hanem limitált, háromszáz példányban meg fog jelenni bakeliten is. A különleges bakelitkiadvány tartalmazni fogja a lemez hanganyagát cd-n és egy képregényt is, mely a korong dalszövegeit dolgozza fel.

  Péterfy Boriék legutóbbi lemeze, a 2B már több mint két éve és fél éve jelent meg, majd egy kis kényszerszünet következett az énekesnő terhessége miatt. A csapat nyáron tért vissza a színre.

  Az új album borítóján az eddigi összes Love Band-kiadványon látható stilizált Bori-arc látható, a dizájn ismét Stark Attila munkája.

  Bár az együttes már több új dalt is játszik koncertjeiken, eddig még csak egy dal jelent meg hivatalosan, Csodaidő címmel, melynek klipjéről mi is írtunk megjelenésekor.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon