MENÜ
 • Közel egy éve fán él az ausztrál nő

  Egy ausztrál aktivista tíz hónapja egy fán tengeti mindennapjait. A fiatal nő így fejezi ki tiltakozását az erdőirtás ellen. Szerencsére rengeteg támogatója akadt, akik rendszeresen látogatják és ételt visznek neki.

  Az ausztrál nő immár tíz hónapja, hogy felköltözött egy fára. Állítása szerint, addig nem is szándékszik távozni onnan, míg a tasmániai erdők nagyobb védelmet nem kapnak a mostaninál – írja a Female First. Miranda Gibson azonban beismerte, hogy a tél közeledtével egyre inkább kényelmetlenebbé válik a fán tartózkodás, ugyanis a  hideg beálltával nem egyszerű megmaradni hatvan méterrel a föld felett.

  A környezetvédelmi aktivista Tasmánia egyik déli fekvésű erdejében lakik, és egészen biztos abban, hogy önfeláldozó életmódjának még közel sincs vége. A nehézségek ellenére nem adja fel küzdelmét, a legrosszabrra is felkészült. Naplójából az kiderült, hogy a tisztálkodást egy a földön tartott vödör vízzel oldja meg. Állítólag a helyiek is gyakran kijárnak hozzá és élelmiszerrel, illetve egyéb életben maradáshoz szükséges eszközökkel látják el.

  “Nagyon inspiráló, amikor meglátogatnak ls köszönetet mondanak” – nyilatkozta Gibson, aki ezzel az akcióval megdöntötte a fán lakás rekordját is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon