MENÜ
 • Kováts Vera nem pasizhat!

  Az X-Faktorban felfedezett lány túl van a Baricz Gergővel való szakításon, és egyelőre a tanulásra és a fellépésekre koncentrál.

  Kováts Verát az apja eltiltotta a pasizástól: a fiatal énekesnőnek most az iskolával és a karrierjével kell foglalkoznia. Az édesapa szerint a hódolók elvonták a lány figyelmét a fontos dolgokról. Korábban az RTL Klub tehetségkutatójában megismert Gergővel történt szakítása is alaposan megviselte Verát, de állítja, már túljutott rajta, jól van. Ahogy minap írtunk róla (itt) Baricz Gergő sem maradt sokáig vigasztalás és hölgytársaság nélkül.

  “Vera már teljesen továbblépett Gergőn, egyáltalán nem téma ez nálunk. Otthon nem is beszélünk róla soha. Inkább arról szólnak a diskurzusaink, hogy hogyan kellene építeni a karrierjét. Természetesen, ahogy a többi tinilányt, őt is körberajongják a fiúk, de nincs itt az ideje annak, hogy bepasizzon. Most nem szabad neki ilyesmivel foglalkoznia, ezt meg is mondtam neki, mert láttuk már, hogy eltereli a figyelmét. Csak arra szabad koncentrálnia, hogy kihasználja a lehetőségeit. Most nyár van, több helyre el tud menni, az énekesi pályájára kell figyelnie minden erejével. Meg persze az iskolára, abból is van még egy év, nem szabad elhanyagolnia” – nyilatkozta Kováts Zsolt.

  Vera pedig a nyári szünidőben élvezi a szabadságot, valamint azon dolgozik, hogy egyre nagyobb népszerűségre tegyen szert. Ugyan készült már saját dala, de ennyivel sem ő, sem családja nincs megelégedve, folyamatosan újabb és újabb kihívások után néznek.

  “Vera most volt táborozni, teljesen kikapcsolta az agyát. Ahogy a legtöbb fiatal lány, imádja, hogy nem kell suliba mennie ezekben a hónapokban. Teljesen felszabadult. Közben pedig gőzerővel dolgozik, készül az új dalaira, meg arra, hogy minél jobb legyen a fellépéseken. Júliusban mondjuk nincs olyan túlságosan sok neki, de augusztusra már betelt a naptára. Egy szó, mint száz, Vera most nagyon jól érzi magát” – árulta el a büszke apuka.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon