MENÜ
 • Kovács András Péter felcsapott filozófusnak

  Az Édenkerttől a delfinekig – egy őrülten vicces este a humorcsatornán

  Miért épp az emberiség a mindent túlélő, uralkodó faj és vajon mit gondolnak rólunk a csimpánzok? Csak egy érdekes téma azok közül, amelyekkel pénteken 21.00-tól Kovács András Péter az élet értelmét keresi a Comedy Centralon. Evolúció című önálló estjében a stand upos a tőle megszokott intelligens humorral és őszinteséggel áll a közönség elé.

   Kovács András Péter4

  Bár Kovács András Péter, vagy ahogy mindenki ismeri, KAP már boldog családos ember, ám ő is észrevette, hogy reneszánszát éli a szingliség – és nem rest egy picit kifigurázni a magányos szíveket. Vajon a Paradicsomban Évának valóban Ádám volt az igazi, vagy inkább beérte azzal, aki adott volt a számára? Mert mi is történt volna, ha a Paradicsomban a teremtés koronájára rátör a szingliség? Ne aggódjanak, Kovács András Péter helyettünk is elfilozofál ezekről a nagyon fontos kérdésekről pénteken este a Comedy Centralon. A Viacom magyar humorcsatornája hétről hétre a legjobb hazai nevettetők előadásait hozza el a Comedy Clubban, ahol ezúttal ismét az ország KAP-ja ragadja magához a mikrofont. Tévében eddig sosem látott, Evolúció című önálló estjében kifejti, hogy szerinte Éva mondott először olyan „csajos dumákat” Ádámnak, mint „Figyelj, maradjunk barátok!”, vagy „Tartsunk egy kis szünetet!”, ami valószínűleg két üres oldalt eredményezett volna a Bibliában.

   

  Szerencsére az evolúció egy szép hosszú folyamat, így KAP-nak bőven akad beszédtémája. Az ősemberek és az orrszarvúk után a galambok és a politika kapcsolatát elemzi, majd a világ legokosabb állatait, például a delfineket és a csimpánzokat veszi célkeresztbe. De a kutyákról is szót ejt: viccelődve meséli, hogy otthoni kis házi kedvence akár önkéntes kertésznek is felcsaphatna. De vajon mi az egyetlen, ami Latyakot, KAP szeretett négylábúját ráveszi arra, hogy pihentesse a kerti munkálatokat? Az Evolúció című előadásából ez is kiderül!

  Kovács András Péter: Evolúció, ma 21.00-kor a Comedy Centralon, ismétlések április 16-án, szombaton 09.30-kor, illetve másnap 19.00-tól.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő