MENÜ
 • Korunk 27 legjobb pasija

  Valljuk be, sokan talán az Alkonyat valamelyik szereplőjét várták volna a dobogó legfelső fokára.

  A People magazinnak sikerült egy nagyon izgalmas listával előhozakodnia. Anyagukban arra a kérdésre keresték a választ, vajon ki az a huszonhét férfi, aki ma a világon a legszexisebbnek számít. Bár arra nem tudjuk a választ, hogy miért pont ezt a számot jelölték ki mérvadónak. Aki a huszonnyolcadik lenne a listán, azt már könyveljük el csúnyácskának? Mindenesetre az utolsó helyre Mel Gibson futott be. Tehát figyelem, ő még legjobb pasi!

  Igazság szerint a lista túl sok meglepetéssel nem szolgál, valószínűleg bárki, akinek van egy kis agya és az elmúlt tíz, vagy akár csak öt évben nyomon követte a hollywoodi filmipart, az könnyen kitotózza a neveknek legalább a felét. Például a tizenkilencedik helyen álló Brad Pittét, akit 1995-ben, sőt, 2000-ben is ugyanez a magazin még az első helyre sorolt.

  Természetesen semmi ilyen listáról nem hiányozhat Jonny Depp sem.

  De ki került 2012-ben a lista legtetejére? Ki lett a legjobb pasik közül is a legjobb? A válasz talán kicsit meglepő, nem hisszük, hogy sokan tippeltek volna az alábbi fiatalemberre:

  A jóvágású srác Channing Tatum. Valljuk be, sokan talán az Alkonyat valamelyik szereplőjét várták volna ide, a győztes azonban ez a harminckét éves srác lett, aki olyan filmekkel vált eddig ismertté, mint a Step Up és annak folytatása, vagy a Streetdance.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon