MENÜ
 • Kórházban a Csillag Születik versenyzője

  Veszélyben a prügyi duó szombati fellépése a Csillag Születik első élő show-jában, ugyanis Dósa Krisztiánt kórházba szállították.

  A fiatal énekes gyomorfájdalmai miatt a pénteki közös próbájukat is lemondta Babos Ricsivel, és állapota azóta sem javult. Az egyik budapesti kórházba szállították gyomorfekély és vakbélgyulladás gyanújával.

  „Múlt héten már az első közös próbára úgy mentünk, hogy Krisztiánnak nagyon fájt a gyomra, görcsölt egész nap. Másnap elmentünk orvoshoz, onnan a kórházba küldtek minket, ahol röntgen-, vér- és ultrahangos vizsgálaton próbálták kideríteni, hogy mi lehet a baj. Az orvosok gyomorfekélyre és vakbélre gyanakodnak, de egyelőre nem sikerült megtalálni a fájdalom okát – mondta aggódva Ricsi. Tart tőle, hogy társa nem fog tudni felépülni szombatig, amikor is a Csillag Születik színpadán kellene bizonyítaniuk.

  „Remélem, meggyógyul a hét végéig, és beleadhatunk apait-anyait. Tartunk tőle, ha komoly a baj, és műtétre kerül a sor, akkor vissza kell lépnünk a versenytől, de tudom, hogy Krisztián erős, és gyorsan fel fog épülni” – bizakodik a fiatal zongorista.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon